Menu Sluiten

Persoonlijke AI

AI aan het werk voor jou

Wij vinden het belangrijk dat artificial intelligence jou persoonlijk kan helpen. Zo kun je jou werk sneller doen, of zelfs deels laten doen. Zeker als je dan ook nog deels eigenaar kan zijn van een krachtige AI tool, kan dit vele voordelen opleveren.

Er zijn al veel ontwikkelingen gaande die maken dat je producten in de markt kunt brengen met behulp van AI. Wij vinden dat het belangrijk is dat elke individu ook kansen ziet en benut om er zelf mee aan de slag te gaan. Zo wordt menselijke input een meerwaarde en wordt AI niet zomaar een vervanger binnen het nieuwe werken.

AI tekstschrijver

Een voorbeeld van een zeer krachtige tool die je kunt gebruiken voor het schrijven van teksten is Jasper. Jasper heeft in korte tijd websites samengevoegd die daar voorloper in waren, zoals het destijds unieke Shortly.ai. Je kunt via www.jasper.ai allerlei soorten hulp bij schrijfwerk krijgen, van blogs, technische omschrijvongen tot creatieve teksten zoals verhalen. Ook kun je via Jasper tegenwoordig afbeeldingen genereren.

Het is fantastisch om te zien hoe je samen tot creatieve tekst kan komen, ook geïnspireerd kan raken van de tekst die de AI je meegeeft. Het is bijna spelen met taal en verrassend om te zien hoeveel kanten je eigenlijk met een verhaal of tekst op kunt gaan.

Je kan Jasper gratis bekijken. na een korte oefensessie van 5 dagen wordt je wel al snel bediend met de mogelijkheden voor een account om er langer en professioneler van gebruikt te maken. Maar om eens te kijken hoe het werkt is het zeker een aanrader!

AI professionele video’s

Een andere gave AI ontwikkeling is die van Synsthesia. Synthesia is echt een hele leuke, handige en direct te gebruiken AI tool. De tool richt zich op het maken van professionele video’s zoals instructie video’s en andere toelichtingen. Leuk aan Synthesia is dat het ook al in 40 talen, waaronder in het Nederlands, te gebruiken is.

Je kunt in ieder geval een gratis video laten opnemen. Deze video hieronder op onze website is onze gratis versie. Om jullie een beeld te geven van het resultaat en de snelheid, hebben we delen van de tekst van deze pagina gebruikt. In een handomdraai is onderstaande video gemaakt.

Veel plezier met het ontdekken van Synthesia, en natuurlijk vooral ook onze website Alteraigo.

Voorbeeld van een snelle gratis video via Synthesia, binnen een paar minuten gereed

De gratis video geeft al een snelle glimp van wat er mogelijk is. Heb je een account aangemaakt dan kun kiezen uit verschillende avatars, langere teksten invoeren en ook kleine aanpassingen op gebied van uitspraak makkelijk wijzigen. Daarnaast zijn er verschillende instellingen die je kunt aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld achtergronden aanpassen en de plek en grootte van de spreker wijzigen.

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over Synthesia!