Menu Sluiten

Social AI

OMNI app

Op gebied van artificial intelligence zijn er ook veel ontwikkelingen op gebied van social media. Wij worden blij van projecten waarbij de inhoud (of content) die iedere individu inbrengt ook van waarde blijft voor die persoon. Verschillende social media apps werken dan ook aan ontwikkelingen waarbij AI wordt gecombineerd met blockchain technologie. Dit maakt vele nieuwe toepassingen mogelijk. Nieuwe verbindingen, veiligere toepassingen, inhoud gedreven door de gebruikers.

Sociale apps kunnen zich dus nog meer richten op het gebruik van AI in combinatie met blockchain. Zo moet het een mens gedreven ontwikkeling worden, voor en door de gebruikers. Social media, wat zich op veilige manier van chatten en videobellen, het maken van creatieve video’s en het delen ervan.

Social media AI

Hoe een social app voor je kan werken kan op verschillende manieren. Ten eerste wordt er nu heel veel geld verdiend door reclamebureaus door jou likes, informatie en filmpjes te delen. Als er een app is die dit automatisch doet en de inkomsten, hoe micro ook, verdeeld over de gene die er tijd en werk in steken (de gebruikers zelf) dan ontstaat er een micro economie in een app waar je geld mee kunt verdienen.

Hoe mooi zou het zijn dat iedereen een klein beetje kan bijverdienen door iets te doen wat je leuk vindt, of waar je goed in bent. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Maak je leuke instructie video’s, advies, of juist leuke of grappige content, je geeft iets aan een ander. Een goede social media app kan er voor zorgen dat jij daar ook de voordelen rechtstreeks van plukt.

Toekomst van IA en social media

De toekomst van social media en de ontwikkeling van apps in combinatie met AI en blockchain technologie staat voor de deur. Wat het ons zal brengen is nog onduidelijk, maar als het de eerste stappen zijn in ander soort werk, een nieuwe economie en kansen voor iedereen, over de hele wereld, dan zijn wij in ieder geval enthousiast.

Op onze website Alteraigo proberen we je op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Ontwikkelingen waarvan wij denken dat ze jou of jou bedrijf helpen. Ontwikkelingen die zaadjes kunnen zijn voor een toekomst waarin we allemaal profiteren en gelijkwaardig zijn. Een toekomst met gebruik van technologie, transparantie en eerlijkheid.